Var hittar jag en hundvakts kontaktuppgifter?

Av sekretesskäl visar inte Rover en hundvakts kontaktuppgifter tills du har bokat med dem.

Om du har startat en konversation på Rover med en hundvakt eller hundrastare men ännu inte har bokat en tjänst, kan de välja att dela telefonnummer och adress med dig — speciellt om ni väljer att ordna ett Första möte.

För att påbörja en konversation, gå till hundvaktens profilsida och klicka på Kontakta.

Efter bokningen

När du har bokat och betalat för en tjänst kan du hitta din hundvakts kontaktuppgifter på bokningens informationssida. Du får ett bekräftelsemejl efter bokningen med ert schema bifogat. Du kan också komma åt det innan eller under en vistelse genom att öppna förfrågan under fliken Kommande bokningar i inkorgen.

• Hundvaktens telefonnummer och adress kommer att visas om du har bokat dygnspassning eller dagpassning.
  • Hundvaktens telefonnummer kommer att visas om du har bokat dygnspassning hemmahundrastning eller drop-in.