Hur väljer jag rätt hundvakt?

Med Rover är det enkelt att hitta bra hjälp åt din bästa vän. Så här kommer du igång:

1. Hitta två till tre hundvakter eller hundrastare som verkar passa dig.

Klicka på Kontakta på hundvaktens profil för att introducera dig och din hund. Nu är det dags att vara tydlig och ärlig när du diskuterar din hunds personlighet, preferenser och speciella behov. När ni har diskuterat förväntningar och båda känner att ni passar varandra, är det dags för ett första möte.

2. Schemalägg ett Första möte med hundvakten.

Det är då du kan lära känna en hundvakt och se hur de fungerar med din hund. Ni kan träffas på en neutral plats, hemma hos dig eller hemma hos hundvakten. Om hundvakten också har en hund kan ni träffas i en park nära dig så att hundarna inte känner att de behöver skydda sitt territorium.

3. Boka och betala via Rover.

Med snabba, säkra betalningar och enkel meddelandefunktion för hundägare/hundvakter, kommer din hunds bokning bekräftas på nolltid, du kan slappna av och veta att din hund är i goda händer.