Hur hittar jag en hundvakt eller hundrastare?

Att hitta den perfekta hundvakten eller hundrastaren nära dig är enkelt med Rover:

1. Gå till Rover.com och klicka på Sök hundvakter

2. Ange din postkod eller adress högst upp på sidan. Klicka på sökikonen.

3. Bläddra bland hundvakter och hundrastare nära dig. Du kan begränsa din sökning genom att välja en tjänst som du är intresserad av, datumen du önskar boka, prisintervallet och mer.

4. Använd ett filter för att vara ännu mer specifik angående vad du söker.

5. Skrolla ned och klicka på en profil som du tror passar för att läsa mer om hundvakten.

6. Läs recensioner, titta på bilder, och när du har hittat någon som passar din hund kan du klicka på Kontakta på deras profil för att starta en konversation.

Vi rekommenderar att du kontaktar två till tre hundvakter eller hundrastare när du startar din sökning. På så sätt kommer du ha flera alternativ att välja mellan när du är redo att boka din tjänst.