Vad är favoriter och hur hanterar jag dem?

Med funktionen favoriter kan du bokmärka hundvakters och hundrastares profiler för att återkomma till dem senare. Se det som din egna personliga adressbok med de hundvakter som du har upptäckt på Rover. Det är användbart för:

• Jämföra profiler medan du söker efter en hundvakt eller hundrastare
  • Att hålla reda på alla dina favorithundvakter och -hundrastare

I denna artikel kommer vi tala om:

Lägga till en hundvakt till dina favoriter

1. Du kan lägga till en hundvaktsprofil till dina favoriter från söksidan eller hundvaktens profilsida. Klicka bara på hjärtikonen.

2. För att se alla dina favorithundvakter går du till Min sida och bläddrar ned för att se Dina favoriter.

Var du hittar dina favoriter

Obs: Om du inte har några favoriter, visas inte det här avsnittet på Min sida. Se ovan för instruktioner om hur du lägger till profiler till dina favoriter.

1. Gå till Min sida genom att klicka ditt namn längst upp till höger på skärmen. Välj Min sida.

2. Bläddra ned till Dina favoriter.

3. Klicka på pilikonen under den hundvakt som du vill se eller kontakta.

Ta bort en hundvakt från dina favoriter

1. Gå till Min sida genom att klicka på ditt namn längst upp till höger på skärmen. Välj Min sida.

2. Bläddra till Dina favoriter och klicka på pilikonen under hundvakten som du vill ta bort.

3. När du är på hundvaktens profil klickar du på hjärtikonen för att ta bort hundvakten från dina favoriter.