Hur uppdaterar jag mitt telefonnummer?

Att hålla dina kontaktuppgifter uppdaterade är viktigt och enkelt att göra, oavsett om du är hundägare eller hundvakt. Inom ditt Rover-konto kan du lägga in ett standardtelefonnummer, ytterligare telefonnummer och ett nödnummer.

I den här artikeln går vi igenom hur du:

Obs: Detta inkluderar att lägga till och ta bort nummer

Redigerar ditt standardnummer och ytterligare telefonnummer:

1. Gå till din profil genom att välja ditt namn längst upp till höger på skärmen. Välj Profil.

2. Under kontoinformation väljer du Uppdatera.

3. Välj Telefonnummer.

4. Välj Lägg till telefon.

5. Välj land, ange ditt telefonnummer och välj Lägg till en telefon.

6. Välj Verifiera. Välj om du vill få din verifieringskod via samtal eller SMS (detta bekräftar bara att vi fick rätt nummer och att det är ditt).

7. När du har mottagit din verifieringskod anger du den och väljer Verifiera.

Råd:

• Om du vill att detta nya telefonnummer ska vara ditt standardnummer väljer du Ange som standard.
  • För att ta bort ett telefonnummer väljer du Radera.

Redigera ditt nödnummer:

1. Gå till din profil genom att välja ditt namn längst upp till höger på skärmen. Välj Profil.

2. Under kontoinformation väljer du Uppdatera.

3. Längst ned i formuläret med grundläggande info anger du namn och telefonnummer till din nödkontakt. Du kan också lägga till medlemmar i ditt hushåll som har tillstånd att tala med Rover i en nödsituation.

4. Välj Spara.