Hur uppdaterar jag mitt telefonnummer?

Obs! Ett telefonnummer kan bara registreras på ett konto i taget. Om du får ett felmeddelande om att ditt telefonnummer redan är registrerat, läs den här artikeln.

Att hålla dina kontaktuppgifter uppdaterade är viktigt och enkelt att göra, oavsett om du är hundägare eller hundvakt. Inom ditt Rover-konto kan du lägga in ett primär-/standardtelefonnummer, ytterligare telefonnummer och ett nödtelefonnummer.

Redigera eller lägg till ett telefonnummer

Redigerar ditt nödnummer

Redigera eller lägg till ett telefonnummer

1. Logga in på ditt Rover-konto och navigera till din profil.

2. Gå hit för att lägga till ett telefonnummer.

3. Ange ditt nummer och välj Lägg till telefonnummer.

4. Välj Verifiera. Välj om du vill få din verifieringskod via samtal eller SMS. (Detta bekräftar bara att vi fick rätt nummer och att det är ditt.)

5. När du har din verifieringskod anger du den och väljer Verifiera.

Råd:

• Om du vill att detta nya telefonnummer ska vara ditt standardnummer väljer du Ange som standard.
  • För att ta bort ett telefonnummer väljer du Radera.

Redigerar ditt nödnummer

1. När du är inloggad på ditt konto väljer du Profil från rullgardinsmenyn och går till telefonhanteringssektionen för ditt konto.

2. Ange din nödkontakts namn och telefonnummer under din egna telefonnummer information.

3. Välj Spara.