Hur uppdaterar jag min tillgänglighet samt antalet hundar som jag kan ta hand om?

Attrahera de hundägare som du söker efter genom att hålla din tillgänglighet och dina hundvaktspreferenser uppdaterade. I denna artikel kommer vi tala om:

Uppdatera din tillgänglighet

1. Gå till din kalender genom att klicka på ditt namn längst upp till höger på sidan. Välj Kalender.

2. Via kalendern kan du:

• Redigera dagarna i veckan du är tillgänglig för varje tjänst du erbjuder.
  • Uppdatera din kalender för de dagar som du är på semester eller på annat sätt inte är tillgänglig.
  • För en mer detaljerad vägledning angående hur du redigerar din kalender, läs den här artikeln.

Du kan även ändra tjänstens/ernas status till Pausläge eller välja att endast acceptera förfrågningar från hundägare som du arbetat med tidigare. Så här gör du:

1. Gå till din profil genom att välja ditt namn i skärmens övre högra hörn. Välj profil.

2. Under Tjänster/Priser väljer du Tjänster.

3. Under varje tjänst du erbjuder, välj +Via alternativ där du kan:

• Trycka på cirkeln för att ändra din status till Pausläge om du behöver en paus och vill ta bort dig själv från sökresultaten.
  • Slå på eller slå av cirkeln för att visa om du endast accepterar återkommande hundägare.

4. Gör detta för varje tjänst som du vill uppdatera och skrolla sedan ned och välj Spara.

Redigera dina preferenser

1. Gå till din profil genom att klicka på ditt namn längst upp till höger på sidan. Välj profil.

2. Under Tjänster/Priser välj Tjänstealternativ.

3. Beroende på vilka tjänster du erbjuder, kommer du se en eller två rutor där du kan ange dina preferenser. Välj hur många hundar du kan vakta åt gången, information om din tillgänglighet, din avbokningspolicy och mer.

4. När du är klar med redigeringen, välj Spara. Klart!