Kan Rover SMS:a mig?

Absolut — SMS är ett smart och effektivt sätt att hålla kontakten med Rover. Så här hanterar du dina alternativ för notifikationer via SMS:

1. Gå till dina inställningar genom att klicka på ditt namn längst upp till höger på sidan. Välj Inställningar.

2. Vi rekommenderar att aktivera alla SMS för hjälpa dig hantera ditt konto, du kan dock  inaktivera alla SMS genom att slå av cirkeln till höger (så att den blir vit).

3. För att aktivera alla SMS, slå på cirkeln till höger (så att den blir grön).

4. När den är aktiverad kan du välja det telefonnummer som du vill få SMS till.

5. Du kan även ställa in tysta timmar som fördröjer SMS under natten till morgonen därefter. Slå på tysta timmar genom att klicka på cirkeln så att den blir grön till höger.

6. I fliken Notiser -> Mobil, kan du välja från en serie meddelandealternativ för nya förfrågningar, nya meddelanden, nya bokningsförfrågningar, nekade bokningar, bekräftade bokningar, marknadsföringsmeddelanden och mer. Klicka på cirklarna för att slå på eller stänga av dem (VIT = AV, GRÖN = PÅ).

7. Välj Spara inställningar. Klart!