Hur hanterar jag mina notifikationer?

Du kan hantera hur du får meddelanden från Rover, t.ex. mejl och SMS från dina Kontoinställningar

1. Gå till dina inställningar genom att välja ditt namn längst upp till höger på sidan. Välj Inställningar.

2. För att uppdatera vilka typer av mejl du vill få från Rover, välj Meddelanden.

• Slå på (grönt) för att få mejl, stäng av (grått) för att inte få mejl.
  • Välj Spara inställningar längst ned på sidan.

3. För att läsa om hur du uppdaterar dina SMS-inställningar, läs den här artikeln.