Hur hanterar jag mina notifikationer?

Du kan hantera hur du tar emot Rover notifikationer, som e -post och textmeddelanden (SMS) från dina kontoinställningar.

Dator eller mobil webbläsare

Rover-appen

Dator eller mobil webbläsare

1. Gå till dina inställningar genom att välja ditt namn längst upp till höger på sidan. Välj Inställningar.

2. För att uppdatera vilka typer av mejl du vill få från Rover, välj Meddelanden.

• Slå på (grönt) för att få mejl, stäng av (grått) för att inte få mejl.
  • Välj Spara inställningar längst ned på sidan.

Rover-appen

1. Tryck på Mer och sedan på Inställningar
  2. Tryck på Kontoinställningar
  3. När du har uppdaterat dina inställningar väljer du Spara inställninga

För att uppdatera push-notifikationer, öppna telefonens inställningar. Leta reda på Rover-appen och justera notifikationerna därefter.