Hur lägger jag till och redigerar bilder på min profil?

Bilderna är en viktig del av din hundvaktsprofil på Rover —  och låt oss vara ärliga, bilder på hundar och dess ägare är himla sött! I den här artikeln går vi igenom hur man:

Lägga till bilder

De bästa bilderna är tydliga, välbelysta samt inkluderar leenden och glada hundar. Så här lägger du upp bilder på din profil:

Uppdatera din profilbild

Den här bilden kommer visas bredvid ditt namn i sökningar och meddelanden när du kommunicerar med hundägare.

1. Gå till din profil genom att välja ditt namn och sedan Profil.

2. Gå till Kontoinformation och välj Uppdatera.

3. Välj Ladda upp ditt foto och välj en bild.

4. Ett popup-fönster kommer begära att du beskär bilden. Välj Lägg till.

5. Skrolla ned och välj Spara och fortsätt. Klart!

Uppdatera din omslagsbild och ytterligare bilder

Omslagsbilden är den största bilden på din profil. Vi rekommenderar en högupplöst (minst 750x500 pixlar) och ljus bild på ditt ansikte eller hem. Ytterligare bilder kommer att låta hundägare förstå vem du är och hur du kommer att ta hand om deras hund.

1. Gå till din profil genom att välja ditt namn och sedan Profil.

2. Gå till din Hundvaktsprofil och välj Foton.

3. Välj Ladda upp omslagsbild.

4. Ett popup-fönster kommer begära att du beskär bilden. Välj Lägg till.

5. Skrolla ned och lägg till minst en till bild (minst 500x300 pixlar).

6. Välj Ladda upp bild från datorn och välj en bild.

7. När bilden har laddats upp, välj Spara och fortsätt. Klart!

Ordna om bilder

När du har flera bilder på din profil kan du ändra deras ordning, antingen för att berätta någon slags historia eller för att visa din senaste bild först. Att ordna om dina bilder är enkelt, gör så här:

1. Gå till din profil genom att välja ditt namn och sedan Profil.

2. Gå till din Hundvaktsprofil och välj Foton.

3. Skrolla ned till Obligatorisk albumbild.

4. Välj bilden du vill flytta och dra den till önskad plats (håll ned musknappen när du drar.)

5. När dina bilder har ordnats om, välj Spara och fortsätt. Klart!

Redigera bildtexter

Du kan berätta för hundägare om dina bilder genom att lägga till bildtexter. Råd från Rover: Håll bildtexter korta, positiva och vänliga för att skapa ett bra första intryck.

1. Gå till din profil genom att välja ditt namn och sedan Profil.

2. Gå till din Hundvaktsprofil och välj Bilder.

3. Skrolla ned till Obligatorisk albumbild.

4. Placera din muspekare över en bild och välj pennikonen när den visas.

5. Ett popup-fönster kommer visa din bild och ett fält där du kan skriva en text. Skriv din text och välj Spara bildtext. Klart!

Ta bort bilder

Du kan ta bort ytterligare bilder du vill ladda upp på din profil — så här gör du:

1. Gå till din profil genom att välja ditt namn och sedan Profil.

2. Gå till din Hundvaktsprofil och välj Bilder.

3. Skrolla ned till Obligatorisk albumbild.

4. Placera din muspekare över ett foto och välj papperskorgen när den visas.

5. Ett popup-fönster kommer fråga, "Är du säker på att du vill ta bort den här bilden?" Välj OK. Klart!