Hur ändrar jag mejladressen på mitt konto?

Det är enkelt att hålla dina kontaktuppgifter uppdaterade oavsett om du är en hundägare eller hundvakt. För att uppdatera mejladressen som du använder, följ dessa steg:

1. Gå till din profil genom att välja ditt namn längst upp till höger på sidan. Välj Profil.

2. Välj Uppdatera under Kontoinformation.

3. Välj Ändra bredvid din mejladress.

4. Ange din nya mejladress, välj sedan Skicka bekräftelse. En bekräftelse kommer att skickas till din ursprungliga mejladress som vi har registrerad.*

5. Kontrollera din inkorg och välj bekräftelselänken i mejlet för att bekräfta att du godkänner uppdateringen. Det är allt du behöver göra! Din mejladress kommer nu att uppdateras.

*Har du inte längre åtkomst till mejladressen du använde för att skapa ditt konto? Kontakta Rovers kundtjänst för hjälp med att uppdatera din mejladress.