Är mina bokningar via DogBuddy fortfarande giltiga?

Såklart kommer alla dina tidigare, aktuella och framtida DogBuddy-bokningar finnas tillgängliga på Rover automatiskt.

1. Gå till din Inkorg genom att klicka på kuvertikonen.

1. I din inkorg kommer du se Väntande förfrågningar, Kommande bokningar, Tidigare bokningar och Arkiverade bokningar. Dina bokningar från DogBuddy kommer att finnas under någon av dessa flikar beroende på dess status.

Dina bokningar täcks nu av Rover-garantin som erbjuder ersättning upp till 250 000 kr för veterinärkostnader och 10 000 000 kr för skada på fastigheter och tredje parter. Klicka här för att läsa mer.