Låsa priser

Med låsta priser har hundvakter flexibiliteten att ställa in specifika priser för särskilda hundägare. När du låser pris för tjänster för en hundägare, kommer dessa priser att användas för alla framtida bokningar med dig.

Hur du låser ett pris

Några saker att tänka på angående låsning av priser:

• Du kan låsa ett pris för en hundägare i både avsnittet Väntande förfrågningar och Tidigare bokningar i ditt konto.
  • Priset låses per hundägare efter tjänstetyp. Detta betyder att alla tjänster du erbjuder kan ha låsta priser för din hundägare.
  • Just nu kan endast låsta priser ändras från appen. För att låsa priset för en hundägare, kommer du att behöva göra det från en dator eller mobilwebbläsare.
  • Priser som inte har låsts markeras med en orange varningsikon.

Låsa priser från Väntande förfrågningar

1. Välj inkorgens ikon från ditt konto och gå till fliken Väntande förfrågningar.
  2. Hitta hundägaren vars priser du vill låsa.
  3. Välj ikonen bredvid Lås dina priser för framtida bokningar med [Hundägarens namn]. Ikonen kommer att bli grön, vilket betyder att du har låst priserna.
  4. Välj Ok för att spara dina ändringar.

Låsa priser för tidigare bokningar

1. Öppna din inkorg och välj fliken Tidigare bokningar på din bokningssida.
  2. Skrolla längst ner på hundägarens bokningsinformation och välj Lås priser för framtida bokningar med [Hundägarens namn].
  3. Du kommer att se en sammanfattning av alla priser som kommer att låsas för din hundägare. För att slutföra dina ändringar, välj Lås priser.

Låsa priser för tidigare bokningar

1. Öppna din inkorg och välj fliken Tidigare bokningar på din bokningssida.
  2. Skrolla längst ner på hundägarens bokningsinformation och välj Lås priser för framtida bokningar med [Hundägarens namn].
  3. Du kommer att se en sammanfattning av alla priser som kommer att låsas för din hundägare. För att slutföra dina ändringar, välj Lås priser.