Låsa priser

Med låsta priser har hundvakter flexibiliteten att ställa in specifika priser för särskilda hundägare. När du låser pris för tjänster för en hundägare, kommer dessa priser att användas för alla framtida bokningar med dig.

Några saker att tänka på angående låsning av priser:

• Priset låses per hundägare efter tjänstetyp. Detta betyder att alla tjänster du erbjuder kan ha låsta priser för din hundägare.
  • Priser som inte har låsts markeras med en orange varningsikon och på bokningsinformationen.

Hur du låser ett pris

Du kan låsa priser för en hundägare från avsnitten Väntande Förfrågningar och Tidigare Bokningar i ditt konto.

Rover-appen

1. Öppna Rover-appen och tryck på Inkorg, gå sedan till avsnittet Väntande eller Tidigare Bokningar.
  2. Tryck på din hundägares namn. Tryck på Lås priser för [Hundägarens namn] under avsnittet Betalningsdetaljer i bokningens sammanfattning.
  3. Granska de angivna priserna för att se till att de stämmer, skrolla sedan längst ner och tryck på Lås priser.

Din hundägare kommer nu att betala dessa låsta priser för alla framtida bokningar. Dessa priser kommer inte att ändras för din hundägare, även om du ökar dina standardpriser.

Om du inte längre vill ha låsta priser för en hundägare, skrolla längst ner på bokningsdetaljerna och tryck på Uppdatera till standardpriser.

Dator

1. Välj inkorgsikonen från ditt konto och hitta din hundägare via fliken Väntande Förfrågningar eller Tidigare Bokningar.
  2. Bredvid bokningsdetaljerna, tryck på ikonen bredvid Lås dina priser för framtida bokningar med [Hundägarens namn], vilket kommer att göra ikonen grön.
  3. Tryck på Ok för att spara dina ändringar.

För att låsa upp priser för en hundägare, gå till den tidigare bokningen via fliken Tidigare Bokningar, tryck sedan på Lås upp priser.