Var kan jag hitta kvitton för mina bokningar?

Det finns några platser där du kan hitta information om dina bokningar:

- Din betalningshistorik

- Bokningens bekräftelsemeddelande

Betalningshistorik

Här kan du få betalningsuppgifter på alla bokningar och promenader som du har bokat.

Du kan komma åt din betalningshistorik när som helst i ditt Rover-konto. Så här gör du:

1. Gå till Min sida genom att tryck på ditt namn i skärmens övre högra hörna. Tryck på Min sida.
  2. Under Rover-saldot, tryck på Visa betalningar och rabattkoder.
  3. Under betalningshistorik, välj fliken Betalningar.

Bekräftelsemeddelande

Efter att du bokar en promenad eller annan tjänst, kommer du att få ett bekräftelsemeddelande till e-postadressen som är ansluten till ditt Rover-konto. (För att uppdatera din e-postadress, gå hit.)

Bekräftelsemeddelandet inkluderar uppgifter om din bokning, inklusive hundvaktens namn, bokningsdatum och den totala kostnaden.

Råd från Rover: Om tillämpade krediter täcker bokningens kostnad, kommer den totala kostnaden i ditt bekräftelsemeddelande att visas som "0 kr"