Inkorg Hjälp

Hur tar jag bort bilder från min profil?

Din barnvaktsprofil visar automatiskt foton som du har skickat till djurägare. Detta är ett utmärkt sätt att visa potentiella djurägare hur många olika hundar och andra husdjur du tar hand om och hur roligt de har det tillsammans med dig. Du kan välja att dölja bilder från enskilda vistelser så att bilderna bara är synliga för dig och djurägaren, eller dölja bilder från alla vistelser.

Döljenskilda vistelsefoton

Om du vill dölja ett specifikt foto från en vistelse kontaktar du Rover Support från hjälpcentret genom att klicka på ikonen längst ner på den här sidan. Ange följande i ditt meddelande:

  • En länk till bokningen, husdjurets namn eller datumen för vistelsen som innehåller bilden du vill ta bort.
  • En beskrivning av det specifika fotot du vill att vi ska ta bort, eller en kopia av bilden som bifogas ditt meddelande.

Tips : Du kan alltid skicka ett foto privat från Rover-appen utan att det visas i din profil. Så här gör du: 

  1. Ladda upp bilden till meddelandet med ägaren.
  2. För iOS-enheter trycker du på växlingsikonen bredvid avsnittet Lägg till en kopia i min profil och stänger av den. För Android-enheter avmarkerar du det här alternativet bredvid avsnittet Gör foton offentliga.
  3. Skicka ditt foto till din kund.

 

Dölj alla bilder från vistelsen

1. Navigera till dina inställningar genom att välja ditt namn och sedan Inställningar.

2. Välj fliken Sitter. Klicka på cirkeln bredvid "dölj bilder" tills den är vit eller grön för att redigera den här inställningen. Grönt innebär att du vill dölja bilder från bokningar. Vit innebär att du vill att bilder från bokningar ska vara offentligt tillgängliga på din profil.

4. Välj Spara inställningar. Allt är klart!

 

Var denna artikel till hjälp?
av tyckte detta var till hjälp
Tack för dina synpunkter!