Inkorg Hjälp

Hur tar jag bort hundägares bilder från min profil?​

Din profil kommer automatiskt visa bilder du har skickat till hundägare. Detta är ett bra sätt att visa potentiella hundägare mångfalden av hundar du tagit hand om och hur roligt de har haft med dig. Du kan välja att dölja enskilda bilder från bokningar så att bilderna endast är synliga för dig och hundägaren, eller så kan du dölja bilder från alla bokningar. 

Dölj enskilda bilder från bokningar

1. Gå till din inkorg genom att välja kuvertikonen längst upp till höger på din skärm.

Screenshot_2021-01-19_at_16.07.56.png

2. Leta upp bokningen som innehåller bilden du vill ta bort.

3. På vänster sida av webbsidan under "information om den här bokningen", väljer du hundens profil.

4. Välj bilden du vill dölja, och välj sedan "dölj bild".

Dölj alla bilder från bokningar

1. Gå till dina inställningar genom att klicka på ditt namn och sedan på inställningar.

Screenshot_2021-01-19_at_16.09.07.png

2. Välj fliken Hundvakt.

Screenshot_2021-01-19_at_16.10.40.png

3. Klicka på cirkeln bredvid "dölj bilder" tills den är vit eller grön för att redigera den här inställningen.Grönt innebär att du vill dölja bilder från bokningar. Vit innebär att du vill att bilder

 från bokningar ska vara offentligt tillgängliga på din profil.

Screenshot_2021-01-19_at_16.11.54.png

4. Välj "spara inställningar". Allt är klart!

Var denna artikel till hjälp?
av tyckte detta var till hjälp
Tack för dina synpunkter!