Hur ändrar jag mitt namn på mitt konto?

Om du juridiskt sett har ändrat namn efter äktenskap eller domstolsbeslut – eller om du helt enkelt stavat fel – kan du kontakta oss genom att välja Få hjälp längst ner på skärmen så uppdaterar vi ditt konto och din profil.

Viktigt: Om du är hundvakt och genomgått en ID-verifiering ska du även skicka in ett officiellt dokument som bekräftar namnändringen tillsammans med din förfrågan. Det här dokumentet ska innehålla bevis på din namnändring och kan vara något av följande:

• ID utfärdat av statlig myndighet (t.ex. körkort)
  • Äktenskapsbevis
  • Domstolsbeslut