Vad är skillnaden mellan en husdjurets omdöme och anteckningarna?

Ett omdöme låter dig dela med dig av feedback till Rovers kundtjänst om ett specifikt husdjur som du tog hand om under en vistelse. På så sätt kan vi referera till husdjurets historia för att garantera en säker upplevelse på Rover för både hundvakter och hundägare.

Omdömen om husdjur är inte synliga för dig, ägare eller andra hundvakter. När du har skickat in ett omdöme om ett husdjur kommer du bara att kunna se stjärnbetyget. Den skriftliga delen kommer endast att vara synlig för Rovers kundtjänst.

Husdjursanteckningar är en utmärkt resurs för hundvakter som vill registrera information om ett husdjur som de kan referera till senare. Husdjursanteckningar är bara tillgängliga för dig, och du kan referera till dem när som helst från husdjurets profil.

Hur man lämnar ett omdöme

Obs: för närvarande är omdömen om husdjur endast synliga för Rover. Andra hundvakter kanske kommer att kunna se dessa omdömen i framtiden.

Rover-appen

1. Gå till Tidigare i din inkorg (tryck på mappen i det övre vänstra hörnet om du bara kan se Väntande och Kommande) och leta upp den bokning du vill granska. Om detta är en återkommande tjänst, gå till Kommande bokningar.
  2. Tryck på Skriv ett ondöme.
  3. Markera om du skulle acceptera en annan bokning för husdjuret/husdjuren i framtiden.
  4. Skriv ett omdöme om husdjuret/husdjuren (valfritt) och välj sedan Skicka in omdöme

Dator

1. Gå till Tidigare bokningar från din inkorg (eller Kommande om det är en återkommande tjänst).
  2. Välj Skriv ett ondöme
  3. Markera om du skulle acceptera en annan bokning för husdjuret/husdjuren i framtiden.
  4. Skriv ett omdöme om husdjuret/husdjuren (valfritt) och välj sedan Skicka in omdöme

Lägg till och visa husdjursanteckningar

Obs: du måste använda en dator eller mobil webbläsare för att hantera husdjursanteckningar.

1. Öppna bokningen för det husdjur du vill skriva anteckningar om.
  2. På vänster sida av skärmen väljer du husdjursprofilen som finns under ägarens namn.
  3. Lägg till eller gör ändringar i dina anteckningar och välj sedan Uppdatera anteckningar .