Vad händer om en djurvakt eller hundrastare inte passar?

Ditt husdjur är en familjemedlem, så det är viktigt att hitta en djurvakt eller hundrastare som passar perfekt. Gå alltid på din magkänsla. Oavsett om ni precis har inlett kontakten eller redan har haft ert första möte, är du den som bäst kan avgöra vem som är rätt djurvakt eller hundrastare för ditt husdjur.

Ett exempel: Du har en äldre hund som gillar att ta det lugnt. Vid ert första möte nämner djurvakten att hen brukar ta med sina Rover-hundar ut på långvandring. Du kan svara genom att säga: ”Du verkar verkligen vara en omtänksam djurvakt, men jag tror att Nisse behöver någon med en lite lugnare livsstil.”

Så avbokar du en bokad tjänst

Har du bokat en tjänst som du nu behöver avboka? Inga problem.

1. Gå till din inkorg genom att välja konversationsikonen.
  2. Välj fliken Kommande bokningar och välj sedan den förfrågan som du vill avboka.
  3. När förfrågan är öppen letar du upp den grå rutan där detaljer om tjänsten visas. Välj Avboka.
  4. Välj ett skäl till att du avbokar i rullgardinsmenyn. Beroende på vad skälet är kommer din bokning antingen att avbokas eller vidarebefordras till Rovers kundtjänst, som behandlar din begäran om avbokning.
  5. Välj Avboka bokning eller Begär avbokning.

Läs mer om det här ämnet i avsnittet Betalningar.