Hur redigerar jag mina priser?

Priset är det du kommer debitera hundägare för en tjänst som du erbjuder genom Rover.

Det finns två sätt du kan redigera dina priser på: Du kan antingen skapa priser direkt via din profil innan en bokning, eller så kan du redigera priset på en bokning samtidigt som du samtalar med hundägaren. I den här artikeln kommer vi tala om:

Obs: Priser som uppdateras genom din profil kommer endast tillämpas på framtida förfrågningar du mottar, inte aktuella förfrågningar. Om du för tillfället diskuterar en prisändring med en hundägare, behöver du redigera tjänstens pris i din konversation med hundägaren.

Redigera priser på din profil

1. Gå till din profil genom att klicka på ditt namn längst upp till höger på sidan. Välj Profil.

2. Under Tjänster/Priser, välj Priser.

3. Ange ditt önskade pris bredvid varje tjänst.

4. För att vara mer detaljerad, välj + Ytterligare priser. Här kan du redigera priser för helgdagar, ytterligare hundar, förlängda bokningar, valpar, katter och mer, beroende på vilka tjänster du erbjuder.

5. Välj Spara. Klart! Priserna du ser här kommer tillämpas på alla framtida förfrågningar.

Redigera priset på en individuell bokning

Du kan redigera priset på en individuell bokning innan den bokas. Så här gör du:

1. Gå till din Inkorg genom att klicka på kuvertikonen.

2. Välj förfrågan som du önskar redigera priset på under Väntande förfrågningar.

3. Hitta den grå rutan som innehåller tjänstens information. Välj Redigera bredvid bokningens pris.

4. Ett popup-fönster kommer att visas. Redigera priset manuellt, tillämpa dina priser för helgdagar, lägg till kostnad för vård av katt, skapa en kostnadsjustering och mer.

OBS: Alternativen du kommer se varierar beroende på tjänsten som bokas.

5. Välj Ok.

6. Förfrågans information kommer reflektera dina ändringar. Välj Boka nu för att skicka den uppdaterade informationen till hundägaren.

7. Boka tjänsten normalt.