Hur bokar jag med en hundägare eller skapar en återkommande bokning?

I denna artikel kommer vi tala om:

Boka med en hundägare

Hundägare kommer klicka på Kontakta på din profil för att påbörja en bokningsförfrågan med dig.

När hundägaren har kontaktat dig kommer du behöva göra detta för att slutföra bokningen:

1. När en hundägare har skickat en förfrågan, kommer den dyka upp under Väntande förfrågningar i din inkorg. Svara så snabbt du kan - förfrågningar som får snabba svar har högre sannolikhet att bokas.

2. Efter att du har valt den väntande förfrågan som du vill boka in, granska bokningens information i den grå rutan för att se till att denna förfrågan passar dig. Du kan se mer information om hunden genom att klicka på hundens profil.

3. Se till att gå på ett Första möte innan bokningen - det är ett perfekt tillfälle att lära känna hundägaren och hunden. För att läsa mer om hur du schemalägger ett Första möte, läs den här artikeln.

4. När du och en hundägare är redo att boka, kan någon av er två välja Boka in nu.

5. Efter knappen Boka in nu har valts kommer den andra parten ha 72 timmar på sig att acceptera förfrågan. Efter 72 timmar kommer förfrågan löpa ut. Det är dock enkelt att förnya förfrågan — läs den här artikeln för att lära dig hur.

a) När en förfrågan bokas kommer den automatiskt flyttas till Kommande bokningar i din inkorg.

b) Om du inte bokar förfrågan är det viktigt att arkivera den. Tills du arkiverar förfrågan kommer du inte visas i sökresultaten för datumen som har en väntande förfrågan. Du kan läsa mer om att arkivera förfrågningar här.

Återkommande bokningar

En hundägare vill boka med dig igen — fantastiskt! Du kan göra deras bokning ännu bättre än förra gången genom att skapa den nya bokningen åt dem:

1. Gå till din Inkorg genom att klicka på kuvertikonen.

2. Välj länken Visa tidigare bokningar.

3. Välj hundägaren du vill boka med. Du kan använda sökrutan för att filtrera dina bokningar efter hundägarens eller hundens namn. Välj Gör en ny bokning.

4. Ange tjänstens datum, välj typen av tjänst, skriv ett meddelande till hundägaren och välj sedan Skapa ny förfrågan för att skicka bokningsförfrågan till hundägaren.

5. Hitta och välj din nya förfrågan under fliken Väntande förfrågningar. Där kan du vid behov justera tjänstens datum, hundar och priset innan du bokar in dem (se den här artikeln för mer information).

6.  Välj Boka in nu för att be hundägaren betala och slutföra bokningen.