Hur hanterar jag min inkorg?

Din inkorg är uppdelad i fyra kategorier som hjälper dig hålla koll på dina förfrågningar. Här talar vi om hur du kommer åt din inkorg samt vad varje kategori innebär.

1. Gå till din Inkorg genom att klicka på kuvertikonen.

1. I din inkorg kommer du se Väntande förfrågningar, Kommande bokningar, Tidigare bokningar och Arkiverade bokningar.

Väntande förfrågningar är förfrågningar som inte ännu har bokats.

• När en hundägare skickar en förfrågan, kommer den att visas här.
  • Om du inte kan acceptera en bokning, rekommenderar vi att du ändå alltid svarar hundägaren, innan du arkiverar förfrågan. Det är viktigt att svara, eftersom om du inte svarar på ett första meddelande inom 72 timmar kommer din hundvaktsprofil automatiskt sättas i Pausläge, vilket betyder att du inte kommer synas i sökningar tills du manuellt uppdaterar din status. Det är även viktigt att arkivera förfrågningar som du inte kan boka, eftersom när en icke bokad förfrågan är i din inkorg i 72 timmar eller längre, berättar det för oss att du antingen är för upptagen eller ej tillgänglig. Detta leder till att du inte kommer visas i sökningar för dessa datum.

Kommande bokningar är förfrågningar som du har bokat som är pågående eller kommande. När en bokning visas under den här fliken i inkorgen, betyder det att hundägaren har betalat för förfrågan och att du också har accepterat den.

Tidigare bokningar är bokningar som redan har inträffat. Obs: När en hundägare redan har bokat en tjänst med dig kan du påbörja en ny bokning med dem genom att välja knappen Boka igen. Du kan lära dig mer om du hur man påbörjar dessa bokningar här.

Arkiverade förfrågningar är förfrågningar som du har fått som aldrig bokades, eller tjänster som avbokades. Om du behöver ta bort en pågående eller framtida förfrågan från arkivet, välj Ångra arkivering så kommer förfrågan gå tillbaka till fliken för Väntande förfrågningar.