Vad är Rover?

Rover knyter hundägare till ett rikstäckande nätverk av hundälskare som älskar att ta hand om hundar. Sök efter närliggande hundvakter och hundrastare som tar hand om din hund — hemma hos sig eller hos dig. Genom att ta bort vanliga hinder för omhändertagande av hundar, garanterar Rover att hundar runt om i landet är glada och väl omhändertagna även när deras mänskliga bästa vän är borta, och ger hundälskare frihet att leva lyckliga och aktiva liv.

Förutom att ansluta hundägare med den bästa hundvakten nära dem, erbjuder Rover-plattformen också Rover-garantin för alla tjänster som bokats via Rover, kundtjänst 365 dagar om året, veterinärrådgivning, samt foto- och videodelning, och identitetskontroll för hundvakter och hundrastare.

Redo att komma igång? Läs våra Användarvillkor och bli en hundvakt idag.