Hur verifierar jag min identitet?

Alla hundvakter måste verifiera sitt ID genom vår verifieringspartner Onfido. För att verifiera din identitet kommer du att bli ombedd att:

• Ladda upp en giltig ID-handling som ett pass, körkort eller ID-kort.
  • Ta ett foto på ditt ansikte med din dators kamera, eller ladda upp en tydlig bild på ditt ansikte från din dator.

När din identitet har verifierats och din profil är fullständig, kommer din hundvaktsprofil granskas av vårt team inom 5 arbetsdagar.