Hur lägger jag till ytterligare en hund till en bokning?

Du kan absolut lägga till ytterligare en hund till en bokning. I den här artikeln så kan du läsa om hur du kan:

Lägg till ytterligare en hund till ditt konto

Innan du lägger till ytterligare en hund i en bokning, behöver du skapa en ny profil för hunden om du inte redan har gjort det. Så här gör du:

1. Gå till Min sida eller Profil genom att välja ditt namn längst upp till höger på sidan.

2. Välj Lägg till hund från Min sida eller Profil.

3. Fyll i din hunds profil, glöm inte att lägga upp bilder!

Råd från Rover: En mer detaljerad hundprofil kommer att hjälpa din hundvakt att förstå din hunds behov — detta leder till en bättre bokning för alla inblandade.

4. Välj Spara. Klart!

Lägga till en hund till en tjänst innan en bokning

1. Gå till din Inkorg genom att välja kuvertikonen längst upp till höger på skärmen.

2. Välj korrekt konversation under fliken väntande förfrågningar. Hitta den grå förfrågningsrutan och välj Redigera bredvid Hundar.

3. Checka kryssrutan bredvid den hund du vill lägga till.

4. Klicka på Spara. Priset kommer automatiskt justeras för att reflektera ändringarna.

5. Välj Boka in nu. Klart!

Lägga till en hund till en tjänst efter en bokning

Om du behöver lägga till en hund till tjänsten efter att du har bekräftat bokningen, kontakta din hundvakt via Rover för att se om de är tillgängliga för en till hund. Om hundvakten är tillgänglig så kan de ändra bokningen via deras konto.

När hundvakten har gjort ändringarna så kommer du bli ombedd att bekräfta bokningen på nytt. Läs om hur du gör det här.