Hur bokar jag en hundvakt eller hundrastare?

Så du har hittat den perfekta hundvakten eller hundrastaren, kontaktat dem och haft ett första möte — det låter som att du är redo att boka!

1. Gå till din Inkorg genom att välja kuvertikonen längst upp till höger på skärmen.

2. Hitta konversationen med hundvakten du vill boka under Väntande förfrågningar.

Tryck på knappen Boka in nu

3. Gå till den grå rutan till vänster för att dubbelkolla datumen, antalet hundar och priset är korrekt. Tryck på knappen längst ner på förfrågan för att gå till betalningsskärmen.

4. När hundvakten accepterar din förfrågan är tjänsten bokad. Mata in/granska din betalning för bokningen. Beroende på vilken bank du har, kan du bli ombedd att bekräfta din betalning. Om du har en kupong eller en rabattkod, mata in den i rutan för rabattkoden och tryck på Lös in.

5. Din hundvakt kommer att få en avisering som ber dem att bekräfta bokningen om de inte redan har gjort det. När hundvakten accepterar din förfrågan, kommer tjänsten att vara bokad.

Ditt kort kommer att debiteras för hela bokningen när du bokar. Din hundvakt eller hundrastare kommer att betalas innan 5 dagar efter att tjänsten är slutförd. För mer information om hur betalningar fungerar, läs avsnittet Betalningar.

Viktigt:

• Bokning och betalning via Rover krävs enligt våra Användarvillkor.
  • Betala aldrig din hundvakt eller hundrastare med kontanter eller via Swish — detta är för att betalningar via kontanter, banköverföringar eller Swish kan leda till bedrägeri och gör att dina bokningar inte täcks av Rover-garantin eller vår kundtjänst.
  • Om du har ändrat din väntande förfrågan så att den inkluderar ytterligare datum eller hundar, så kommer ditt bankkonto att debiteras det nya priset. Det tidigare priset för den första förfrågan kommer också att visas på ditt bankkonto, men det kommer att försvinna när den nya debiteringen har slutförts.
  • Om du behöver ändra något i din bokning, bör du kontakta din hundvakt direkt. Om de går med på ändringarna, kan de redigera bokningen från sitt konto.