Hur registrerar jag mig?

Välkommen till Rover! För att skapa en Rover-konto följer du dessa enkla steg:

1. Gå till www.rover.com/se och välj Registrera dig längst upp till höger på sidan.

2. Du har möjligheten att registrera dig med ditt Google, Facebook eller Apple konto, eller med din e-postadress.

3. Se till att ta en titt på våra Användarvillkor innan du fortsätter.

4. Fyll i vårt enkla formulär. Klart!

Är du intresserad av att bli en djurvakt eller hundrastare på Rover? Skapa din djurvaktsprofil idag!