Hur och när får jag betalt för bokningar?

Betalningar för genomförda bokningar betalas automatiskt ut till ditt bankkonto. Du kan se utbetalningen ske fem arbetsdagar efter att bokningen är genomförd.

Vilken betalningsmetod accepterar Rover?

Som ett internationellt sällskap med en global betalningsleverantör, accepterar Rover endast IBAN (International Bank Account Number). IBAN är kopplat till alla bankkonton i Europa och består av en kombination som inkluderar följande information:

• EN ISO-landskod på två bokstäver
  • Två kontrollsiffror
  • Själva bank- och kontonumret

Till exempel, svenska IBAN-nummer består alltid av 24 tecken:

SEXX XXXX XXXX XXXX

Vart hittar jag mitt IBAN-nummer?

Logga in på din internetbank eller bankapp och gå till det konto du önskar motta betalningar till. Klicka sedan på Kontoinformation/Kontoinställningar, där hittar du oftast kontots IBAN-nummer.

Du kan även kontakta din bank för att få hjälp att lokalisera det. Eventuellt kan du söka på "IBAN" och namnet på din bank på Google för instruktioner.

Lägg till bankuppgifter till ditt konto

Om du inte har lagt till dina bankuppgifter till ditt Rover-konto ännu, följ instruktionerna nedan.

1. Gå till betalningssidan på ditt konto här.
  2. Välj Lägg till bankkonto.
  3. Fyll i ditt IBAN-nummer (24 tecken) samt personlig information.

Viktigt: Att boka och få betalt via Rover är krav via våra Användarvillkor. Acceptera aldrig betalningar via kontanter, banköverföringar eller Swish - detta kan utsätta dig för bedrägeri, göra att ditt konto blir granskat, samt gör att Rover-garantin dina bokningar, samt göra att dina bokningar inte är berättigade till Rover-garantin, veterinärsrådgivning eller kundtjänst 365 dagar om året.