Hur ändrar jag datum och pris för en förfrågan?

Ibland kan du eller din kund behöva ändra er förfrågan innan ni bokar den. Du kan enkelt göra denna ändring från er konversation under Väntande förfrågningar i din inkorg.

Du kan göra ändringar gällande:

• Datum
  • Djur
  • Pris
  • Antal promenader/drop-in-besök per dag

Om du eller hundägaren redan har bokat och behöver ändra, vänligen se vår andra hjälpartikel: Hur ändrar jag en kommande bokning?

För att ändra en väntande förfrågan:

1. Gå till din Inkorg genom att klicka på kuvertikonen längst upp till höger på sidan.

2. Gå till Väntande Förfrågningar och klicka på den förfrågan som du vill ändra.

3. I den grå rutan där bokningens information visas, klicka på Redigera bredvid den information du önskar ändra.

4. Klicka på Spara. Priset kommer automatiskt att justeras för att reflektera ändringen.

5. Om dina ändringar stämmer, välj Boka in nu.

Vad gör vi om hundägaren har bekräftat förfrågningen men vi måste fortfarande ändra den?

Om endast en av er klickade på Boka in nu, oroa dig inte - du kan fortfarande ändra din ändringsförfrågan. Så här gör du:

1. Gå till Väntande Förfrågningar och klicka på den förfrågan som du vill ändra.

2. Öppna tjänstens information och klicka på Neka förfrågan. Detta kommer inte att annullera bokningen.

3. I den grå rutan där bokningens information visas, klicka på Redigera bredvid den information du önskar ändra.