Vad betyder statistiken på min profil?

När hundägare hittar din profil via sökning och väljer Snabbvy kommer de se flera statistikvärden som ger en snabb överblick angående din svarsfrekvens, svarstid och fotofrekvens. Att förbättra denna statistik kan lugna hundägare och uppmuntra dem att kontakta dig.

Vad siffrorna säger till hundägare:

Svarsfrekvens mäter hur ofta du svarar på förfrågningar inom 24 timmar.

• Denna siffra är baserad på dina tio senaste förfrågningar. En 100-procentig svarsfrekvens innebär exempelvis att du svarat inom 24 timmar på alla av dina senaste 10 förfrågningar.
  • Att alltid svara inom 24 timmar kommer att hålla din svarsfrekvens hög, men du har mer än dubbelt så stor chans att boka vistelsen om du svarar på förfrågningar inom en timme efter att du har fått dem.
  • Som hundvakt kan du ibland få dubbla förfrågningar från samma hundägare. Se till att svara på alla förfrågningar. Dubbla förfrågningar bidrar också till din svarsfrekvens (du kan sedan arkivera den förfrågning som ni inte bokar).

Svarstiden mäter hur snabbt du i genomsnitt svarar på nya förfrågningar.

• Denna siffra är baserad på dina tio senaste förfrågningar.
  • Att svara inom 15 minuter från att du fått förfrågningar är ett bra sätt att förbättra denna statistik. Om du inte redan gjort det, aktivera SMS-aviseringar för att svara snabbare än någonsin.

Fotofrekvens mäter hur ofta du skickar foton genom Rover av ägarens hundar under bokningar.

• Denna siffra är baserad på dina tio senaste vistelser eller promenader där hundägaren har begärt foton.
  • Att skicka foton är ett bra sätt att försäkra hundägare om att deras hund är i goda händer. Du kan även skicka bilder efter att en bokning har avslutats för att förbättra din statistik när som helst.