Hur lämnar jag ett omdöme för djurvakten?

Omdömen är en viktig del av det som gör Rover-upplevelsen bra för våra medlemmar, och kan ge andra djurägare en uppfattning om djurvaktens kompetens på bara ett ögonblick.Här är lite viktig information om omdömesprocessen:

• Du har 21 dagar på dig efter en slutförd bokning att skriva ett omdöme, eller 7 dagar för en återkommande tjänst.
  • Din djurvakt eller hundrastare kan också lämna feedback om ditt/dina husdjur efter varje bokning, och de har samma tidsfönster på sig att lämna feedback.
  • Du kommer inte att kunna se djurvaktens feedback (och djurvakten kommer inte att kunna se ditt omdöme) förrän ni båda har skickat in dem, eller när tidsfönstret har stängts.

Om du vill veta mer om feedback från djurvakter kan du läsa den här artikeln. För att skriva ett omdöme följer du stegen nedan.

Så här skriver du ett omdöme efter en bokning:

Rover-appen:

1. Välj Inkorg längst ner på skärmen.
  2. Tryck på brevlådeikonen i den vänstra övre delen av skärmen.
  3. Välj Tidigare.
  4. Öppna bokningen som du vill recensera.
  5. Välj ett betyg (antal stjärnor) och skriv sedan in ditt omdöme. Välj Skicka in omdöme.

Webb:

1. Gå till din Inkorg genom att välja konversationsikonen längst upp till höger på skärmen.
2. Välj Tidigare bokningar.
3. Välj Skriv ett omdöme om den här bokningen.
4. Följ anvisningarna för att skriva ditt omdöme. Du blir ombedd att lämna feedback om saker som säkerhet, kommunikation och miljö, för att bara nämna några.
5. Välj Skicka in omdöme. Sedan är det klart!

Så här lämnar skriver ett omdöme om en återkommande tjänst:

Du kan skriva ett omdöme och lämna dricks till din djurvakt för en återkommande tjänst från torsdag till söndag. Så här gör du:

1. Öppna den aktuella bokningen i avsnittet Kommande i din inkorg.
  2. Välj Skriv ett omdöme.