Hur avbokar jag en tjänst?

Vi förstår att planer ibland ändras och du kan behöva avboka en tjänst innan den ens har börjat. Inga problem — du kan göra allt detta från ditt Rover-konto.

Först och främst: känn till din hundvakts avbokningspolicy. Beroende på datumet på avbokningen och din hundvakts policy, kan du vara berättigad till återbetalning för hela eller delar av det totala beloppet. Du kan ta reda på vad för sorts policy din hundvakt har genom att besöka deras profil.

Placera din mus över avbokningspolicyn för att läsa mer. Du kommer se information om en av följande tre policys:

Flexibel

• Du kommer få en fullständig återbetalning om du avbokar innan bokningen börjar.
  • Om du avbokar efter bokningen börjar kommer du få en återbetalning på 50 % för de första sju avbokade dagarna samt en återbetalning på 100 % för alla ytterligare dagar som avbokats.

Medel

• Du kommer få en fullständig återbetalning om du avbokar innan kl. 12:00 dagen då bokningen startar (12:00 fastställs utefter din hundvakts tidzon).
  • Om du avbokar efter kl 12:00 dagen då bokningen startar, kommer du få en återbetalning på 50 % för de första sju avbokade dagarna och en återbetalning på 100 % för alla ytterligare avbokade dagar.

Strikt

• Du kommer få en fullständig återbetalning om du avbokar innan 12:00 en vecka innan bokningen startar (12:00 fastställs utefter din hundvakts tidszon).
  • Om du avbokar efter kl 12:00 en vecka innan bokningen startar, kommer du få en återbetalning på 50 % för de första sju avbokade dagarna och en återbetalning på 100 % för alla ytterligare avbokade dagar.

Hur du avbokar en tjänst innan den börjar

1. Gå till din Inkorg genom att klicka på kuvertikonen.

2. Välj fliken Kommande bokningar och välj sedan förfrågan som du vill avboka.

3. När förfrågan är öppen, hitta den grå rutan som anger tjänstens information. Välj Avboka bokning.

4. Ett popup-formulär kommer be om mer information angående din avbokning. Det här meddelandet går direkt till Rovers kundtjänst och kommer inte skickas till din hundvakt. Välj Ställ in bokning.

5. Välj Ja, jag vill avboka.

Om du inte redan har berättat för din hundvakt att du behöver avboka en tjänst, är det bra om du gör det i ditt meddelande nu.

När din avbokning har startat kommer du och din hundvakt att få ett bekräftelsemejl från Rover. Du kan förvänta dig en återbetalning (beroende på din hundvakts avbokningspolicy) via det ursprungliga betalningssättet inom en till tre arbetsdagar.

Hur du avbokar en tjänst efter att den har påbörjats

Om du behöver avboka en tjänst som är pågående vill vi att du kontaktar Rovers kundtjänst.