Kan flera personer använda samma hundägarkonto?

Det är generellt okej för flera personer att dela på ett och samma konto. Det är till exempel fördelaktigt för personer som bor tillsammans eller delar ansvar för samma djur.

För att lägga till någon till ditt Rover-konto, kontakta Rovers kundtjänst med följande information:

• Personens namn
  • Personens telefonnummer

Om du skulle vilja bli tillagd till någon annans konto, be ägaren av kontot att kontakta Rovers kundtjänst med informationen ovan.

Om jag bara vill att en familjemedlem ska kunna kontakta min hundvakt?

Enkelt: Lägg bara till telefonnumret till din familjemedlem på dit Rover-konto. Du hittar en guide för hur du lägger till telefonnummer via den här artikeln.

Att ha i åtanke:

• En person ska inte skapa mer än ett Rover-konto.
  • Alla erbjudanden och rabatter är begränsade till en per hushåll.