Hur lägger jag till, redigerar och tar bort en hundprofil?

Att fylla i en fullständig hundprofil är en av de bästa sakerna du kan göra för att se till att din hund har det bra när du är borta. Se till att inkludera viktigt information så som:

• Kontaktuppgifter till en veterinär
  • Dagliga rutiner
  • Din hunds beteende samt eventuella behov

Det du skriver i din hunds profil kommer delas med din hundvakt eller hundrastare efter att du har bokat. På så vis kan hen ta hand om din hund på bästa möjliga sätt.

I denna artikel kommer vi tala om:

Skapa en detaljerad profil

Det är alltid bättre att skriva mer detaljerat. Specifik information hjälper din hundvakt eller hundrastare förstå din hunds behov innan och under deras tid tillsammans.

Otydligt: Hunden gillar inte när jag är borta.

Detaljerat: Hunden har separationsångest, men hundens filt hjälper att motverka det här.

Hur lägger jag till en ny hund i mitt konto?

1. Gå till Min sida eller din Profil genom att välja ditt namn längst upp till höger på skärmen.

2. Välj Lägg till hund/katt från Min sida eller din Profil.

3. Fyll i din hunds profil och se till att lägga upp bilder!

Råd från Rover: En mer detaljerad hundprofil kommer hjälpa din hundrastare eller hundvakt förstå din hunds behov bättre—detta leder till en bättre bokning för alla inblandade.

4. Välj Spara. Klart!

Hur uppdaterar jag min hunds profil?

1. Kom åt din profil genom att välja ditt namn längst upp till höger på skärmen. Välj Profil.

2. Välj länken Redigera under din hunds namn.

3. Fyll i din hunds profil och ladda upp bilder. Här kan du berätta för hundvakter om din hund är kastrerad/steriliserad, besatt av ekorrar, om de trivs med andra hundar, samt dela viktig information så som telefonnumret till deras veterinär och specifik vårdinformation.

4. Välj Spara. Klart!

Hur tar jag bort en hunds profil?

Om du behöver ta bort din hunds profil, följ dessa steg på en dator:

1. Följ steg ett och två ovan.

2. Skrolla längst ned på din hunds profil och välj Ta bort profil.