Vad är avbokningsreglerna för hundpassning?

Som en hundvakt på Rover har du friheten att anpassa dina tjänster. I det ingår att välja avbokningspolicy för vardera tjänst du erbjuder.

Vilka avbokningspolicys är tillgängliga?

Flexibel

För Dygnspassning och Dygnspassning hemma:

• Full återbetalning är tillgängligt om en hundägare avbokar innan början av vistelsen.
  • Vid avbokning efter eller i början av vistelsen görs en återbetalning på 50 % för de sju första avbokade dagarna, och 100 % återbetalning för återstående dagar.

För Rastning, Dagpassning och Drop-in:

• Full återbetalning är tillgängligt om hundens ägare avbokar innan dagens tjänst levereras.

Medel (Din profil har det här alternativet som standardinställning.)

• Full återbetalning är tillgängligt om en hundägare avbokar före kl 12:00 dagen innan vistelsen börjar.
  • Vid avbokning senare än kl 12.00 dagen innan vistelsen börjar görs en återbetalning på 50 % för de sju första avbokade dagarna av tjänsten, och 100 % återbetalning för återstående dagar.

Strikt

• Full återbetalning är tillgängligt om hundens ägare avbokar senast kl 12:00 en vecka innan tjänsten levereras.
  • Vid avbokning senare än kl 12:00 en vecka innan vistelsen börjar görs en återbetalning på 50 % för de sju första inställda dagarna av vistelsen och 100 % återbetalning för återstående dagar.

Obs: Du kanske har upptäckt att du inte kan välja en policy för hundrastning eller dagpassning. Detta är för att hundrastning och dagpassning alltid har en flexibel avbokningspolicy.