Vad är Rover-rapporter och hur skickar jag dem?

Rover-rapporter låter dig sömlöst spåra och dela information med hundägare med bara några knapptryckningar. Du kan skicka Rover-rapporten efter spårning av hundrastning, drop-in och dagpassningstjänster i Rover-appen som är gratis.

Rover-rapporter låter dig dela följande information med din hundägare:

• Hur många gånger hunden/hundarna har kissat och bajsat.
  • Mat- och vattenaktivitet.
  • Minst ett foto och ett valfritt kort meddelande.
  • En karta över din promenad med total sträcka (om tillämpligt).

Hur skickar man en Rover-rapport?

Obs: För att kunna skicka Rover-rapporter behöver du använda Rover-appen. Ladda den appen gratis här.

Du bör starta en Rover-rapport precis när tjänsten startar. Detta kan vara när promenaden börjar eller när du först har hunden i din omsorg - eller efter bestämmelser med hundägaren.

1. Öppna Rover-appen och tryck på Hem längst ner på skärmen. (Android-enheter: Tryck på menyikonen, tryck sedan på Hem.)

2. När du är redo med att börja med en tjänst, tryck på Start.

3. Under tjänstens utförande bör du ta ett foto och spåra alla händelser som inträffar genom att trycka på ikonerna för kiss-, bajs-, mat- och vattenpauser.

Tips: Du kan gå direkt från en aktiv Rover-rapport för att använda andra appar på din telefon under tjänsten. Rapporten kommer att fortsätta köras tills du trycker på Stopp. För att öppna en aktiv rapport igen, tryck på Hem och välj Öppna.

4.När du är klar, tryck på Stopp. Vid besök ska du trycka på Avsluta Promenad.

5. Skriv ett valfritt meddelande, dubbelkolla Rover-rapporten och gör eventuella ändringar. Tryck sedan på Skicka för att skicka det till hundägaren.

Ytterligare information

• Dina hundägare behöver inte appen för att få Rover-rappporter, men vi rekommenderar ändå att de laddar ned den. Appen gör det enkelt att få uppdateringar och boka tjänster vart du än är.
  • Det är inte möjligt att skicka en Rover-rapport igen, men din hundägare kan se alla rapporter när som helst via Rover Meddelanden eller via appen genom att trycka på Mer - Rover-Rapporter.
  • Bokade promenader och besök tar ungefär 30 minuter. Men om du och hundägaren vill boka en längre tjänst, rekommenderar vi att du bokar en tjänst till direkt efter den första. Gå hit för att justera dina priser utefter varje bokning.

Obs: För att visa tidigare Rover-rapporter som du har skickat, trycker du på Mer längst ned på skärmen och sedan på Rover-rapporter. (Android-enheter: Tryck på menyikonen och sedan på Rover-rapporter.)

Vanliga frågor och svar

Fråga: Behöver jag appen för att skicka Rover-rapporter?

Svar: Ja, du behöver Rover-appen för att skicka Rover-rapporter. Den är gratis att ladda ner — skaffa den här.

Fråga: Behöver hundägare appen för att få Rover-rapporter?

Svar: Nej, hundägare behöver inte Rover-appen för att Rover-rapporter, men vi rekommenderar att de laddar ned den. Appen gör det enkelt att få uppdateringar och boka tjänster på språng.

Fråga: Kan jag skicka om en Rover-rapport?

Svar: Nej, men hundägaren kan komma åt sina rapporter när som helst på Rover.com eller i Rover-appen och vi kommer automatiskt skicka den igen om något går fel. Hundägare kan hitta Rover-rapporter i appen och i sina Rover-meddelanden.