Hur inaktiverar jag mitt Rover-konto?

Vad tråkigt att du lämnar oss! Om du vill inaktivera ditt Rover-konto, följ dessa steg:

1. Gå till dina inställningar genom att klicka på ditt namn längst upp till höger på skärmen. Välj Inställningar.

2. Välj Inaktivera konto längst ned till höger.

Obs: Om du har inaktiverat ditt kontot under processen ovan och vill aktivera det igen, logga bara in med samma användarnamn och lösenord som du tidigare använde. Det här kommer att aktivera ditt konto igen.

Viktig information för hundvakter:

Om du bara vill ta bort en eller flera av dina tjänster (men fortfarande vill behålla ditt Rover-konto), läs den här artikeln: Hur tar jag bort mina tjänster?